آشپزباشی – اعظم گلزار منش :
روش تهیه
ماست، خیار، نمک، فلفل، نعنا، کشمش و گردو را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه شکافی در نانها ایجاد کنید و خمیرهای اضافی را خارج کرده و با مواد فراهم کرده پر کنید. حالا لقمههای آماده را در کاغذ روغنی بپیچید و تا هنگام مصرف در یخچال قرار دهید.
خواص خیار
خیار، رنگ سبز روشن تا تیره، پوستی نازک، گوشتی بسیار مرطوب با دانه های خوراکی دارد و در سالادها، ساندویچ ها یا آبمیوه ها به کارمی رود. این میوه، آب فراوانی دارد که به هیدراته نگه داشتن بدن کمک می کند و کالری پایین آن، خیار را به انتخابی عالی برای رژیم کاهش وزن تبدیل می کند. خیار یکی از سیفی جات خوشمزه و خوش خوراک است که از زیبایی پوست و مو تا درمان بسیاری از بیماری ها که در ادامه این بخش از سلامت نمناک می خوانید از آن استفاده می شود.پس بیایید ببینیم خیار چگونه بدن را در بهترین وضعیت قرار می دهد.