روشتهیه
ابتدا ماهي را برش استيكي (برشي كه ضخامت ماهي در آن به اندازة حداقل يك و نيم سانتيمتر باشد) ميزنيم و سپس آب ليمو، نمك و فلفل را با هم مخلوط ميكنيم و ماهي را 30 دقيقه در آن ميخوابانيم. بعد از اين مدت، روغن مايع را به آن ميافزاييم و اجازه ميدهيم نيم ساعت ديگر مارينه (طعمدار) شود. ماهي را با كاغذ خشككن خشك ميكنيم. يك تابة چدني را روي حرارت قرار ميدهيم تا كاملاً داغ شود و ماهي را با مقدار كمي روغن در تابه قرار ميدهيم و اجازه ميدهيم يك طرف آن كامل بپزد و سپس آن را بر ميگردانيم تا روي ديگر نيز بپزد (هر طرف 3 دقيقه).
طرز تهيه سس:
ابتدا در ظرفي لعابي كره را آب كرده و سپس آرد را به آن اضافه ميكنيم و روي حرارت كمي تفت ميدهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود. سپس شير را به آن ميافزاييم و روي حرارت ملايم هم ميزنيم تا كمي غليظ شود. بعد شويد، آب ليمو، نمك و فلفل را به آن اضافه ميكنيم و وقتي سس كمي غليظ شد از روي حرارت بر ميداريم.
ماهي را با اين سس و برشهاي ليموترش و سبزيجات سرو ميكنيم.