آشپزباشی - نجمه درویش
پیاز و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت کمی تفت دهید تا پیاز سبک و طلائی شود.
آن گاه گوجه فرنگی را بیفزائید و حدود 2 دقیقه تفت دهید.
سپس میگو، پودر زنجفیل، نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.
اکنون حرارت را خاموش نمایید و اجازه دهید مواد فراهم کرده خنک شود.
حالا خمیر یوفکا را در سطح میز کار قرار دهید و هر بار به اندازۀ یک قاشق سوپخوری از مواد روی خمیر بریزید و آن را رول کنید و در روغن داغ بیندازید تا برشته و طلائی شود.