آشپزباشی
طرز تهیه خورش میگو:
پوست میگو را بگیرید و رودهی سیاه آن را درآورید. آنگاه رویشان نمك بپاشید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید.
پیاز را در روغن سرخ كنید تا طلائیرنگ شود و زردچوبه را بیفزائید.
آنگاه پیاز را از روغن درآورید و میگو را در همان تابه تفت دهید تا آبش كشیده شود. سپس پیازداغ، لیموعمانی و ادویهی كاری را اضافه كنید.
حالا رب گوجهفرنگی را در روغن تفت دهید تا خوشرنگتر شود. و همراه با لوبیا چشمبلبلی پخته به خورش بیفزائید.
اكنون 2 تا 3 پیمانه آب جوشیده اضافه كنید. همین كه خورش به روغن افتاد، سیبزمینی را بیفزائید.
اینك میتوانید 1 تا 2 عدد فلفل تند نیز در آن بریزید. تا خورش جا بیفتد.
بعد آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با چلو میل كنید.