Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:29

خورش میگو

خورش میگو

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خورش میگو:

میگو 500 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد درشت

 

نمك به میزان لازم

 

روغن مایع به میزان لازم

 

ادویه كاری 1 تا 2 قاشق چایخوری

 

لیموعمانی 1 تا 2 عدد

 

رب گوجه‌فرنگی 2-1 قاشق سوپخوری

 

لوبیا چشم‌بلبلی 100 گرم

 

سیب زمینی 200 گرم یا دو عدد متوسط

 

فلفل تند 2 تا 3 عدد در صورت دلخواه

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش میگو:

پوست میگو را بگیرید و روده‌ی سیاه آن را درآورید. آنگاه رویشان نمك بپاشید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید.

پیاز را در روغن سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شود و زردچوبه را بیفزائید.

آنگاه پیاز را از روغن درآورید و میگو را در همان تابه تفت دهید تا آبش كشیده شود. سپس پیازداغ‌، لیموعمانی و ادویه‌ی كاری را اضافه كنید.

حالا رب گوجه‌فرنگی را در روغن تفت دهید تا خوشرنگ‌تر شود. و همراه با لوبیا چشم‌بلبلی پخته‌ به خورش بیفزائید.

اكنون 2 تا 3 پیمانه آب جوشیده اضافه كنید. همین كه  خورش به روغن افتاد، سیب‌زمینی را بیفزائید.

اینك می‌توانید 1 تا 2 عدد فلفل تند نیز در آن بریزید. تا خورش جا بیفتد.

بعد آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با چلو میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خورشروش پخت میگوآشپزی دریاییآموزش خورشتآشپزباشیغذا با میگوخورش میگوطرز تهیه خورش میگو تعداد بازديد: 1451 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است