آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گشنیز، سیر، پاپریکا، زیره، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را در مخلوطکن بریزید و میکس کنید.
آنگاه فیلههای ماهی را با مواد آغشته کنید و یک شب در یخچال قرار دهید.
اینک فیلههای اسپایسی را در روغن داغ سرخ کنید.
مواد لازم برای 6 نفر
گشنیز خرد کرده یکدوم پیمانه
سیر له کرده 4 حبه
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
زیره 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون یکچهارم پیمانه
آبلیمو تازه 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
فیله ماهی تیلا پیا 6 تکه
آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گشنیز، سیر، پاپریکا، زیره، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را در مخلوطکن بریزید و میکس کنید.
آنگاه فیلههای ماهی را با مواد آغشته کنید و یک شب در یخچال قرار دهید.
اینک فیلههای اسپایسی را در روغن داغ سرخ کنید.