روشتهیه
ماهی را به قطعههای درشت کبابی برش بزنید. در کاسهای مناسب روغن زیتون، آب لیمو، پیازچه، سیر، شوید و نمک با طعم لیمو را ریخته و پس از مخلوطکردن ماهی را اضافه کنید و با مایه مرینت طعمدار کرده و 30 دقیقه استراحت دهید. گوجهفرنگی را با روغن زیتون، آب لیموترش تازه، نمک و فلفل سیاه طعمدار کرده و کنار بگذارید. نانهای برشزدهشده را گریل کنید تا طلایی خوشرنگ شود و گرم نگه دارید. ماهی را از داخل مایه مرینت خارج کرده و 5 دقیقه گریل کنید. هنگام سرو، مقداری از مخلوط گوجهفرنگی را روی نان بریزید و روی آن را با ماهی گریلشده تزیین کرده و همه را به همین صورت آماده کنید، سپس در ظرف سرو چیده و با لیموترش تزیین و سرو نمایید.