نجمه درویش
ماهی را با نمک، فلفل، تخم گشنیز و پودر سیر مزه دار کنید.
آن گاه رویش را بپوشاند و بمدت 5 ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس آب انار و رب انار را در ظرف مناسبی بریزید و بمدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا سس اندکی غلیظ شود.
حالا ماهی ها را در سینی فر چربكرده قرار دهيد و به مدت تقریبی 20- 30 دقيقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجۀ سانتيگراد بپزيد.
اینک سس انار را روی ماهی بریزید و آن را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید.
یادآوری
* در صورت تمایل می توانید برای خوشمزه تر شدن سس، مقداری پودر گلپر به آن بیفزائید.
* در صورت تمایل میتوانید ماهی را سرخ کنید و به مدت تقریبی 5-10 دقیقه درون سس انار روی حرارت بگذارید تا ماهی بیشتر عطر و طعم سس را به خود بگیرد.