آشپزباشی - معصومه فلاحی
میگوها را با سرکه، نمک، فلفل، روغن زیتون و یک حبه سیر مزه دار کرده و نیم ساعت در یخچال استراحتدهید.
حالا پیاز را به همراه کره تفت دهید تا کمی نرم و طلایی شود. سیر را نیز افزوده و کمی دیگر تفت دهید.
اینک اسفناج ، فلفل دلمهای ، آویشن، نمک و فلفل را بیفزائید و صبر کنید تا آبش تبخیر شود.
بعد مواد را از روی حرارت بردارید،خامه و پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
حالا نان تست را برش زده و در قالبهای منوپرشن قرار دهید و از مواد خنک شده روی آن بریزید و سطحش را صاف کنید و روی مواد را با میگوهای تفت داده بیارائید.