روشتهیه
میگوها را پوست کنده و رگ پشت آن را با کمک یک چاقوی کوچک خارج کرده، سپس میگوها را شسته و خشک کنید. سرکه سیب، سویاسس، سفیدهی تخممرغ، زنجبیل و یک قاشق چایخوری آرد ذرت را مخلوط کرده و هم بزنید تا یک دست شود. میگوها را به خوبی با این مایه مخلوط کرده و حداقل نیمساعت در یخچال قرار دهید. روغن را در تابه داغ کرده و میگوها را 3 تا 4 دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ آن صورتی شود. میگوها را از تابه خارج کرده و سبزیجات را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید. رندهی پوست لیمو، آب لیموترش، شکر، نمک، فلفل و آب سبزیجات را اضافه کرده و آن را به جوش آورید، سپس آرد ذرت محلول در آب را اضافه کرده و آنقدر بجوشانید تا غلیظ شود، سپس میگوها را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بجوشانید. تابه را از روی حرارت برداشته و محتویات آن را با برنج سرو کنید.