Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

میگوی کبابی و پلو قوس‌قوس

میگوی کبابی و پلو قوس‌قوس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد برای میگوی کبابی

میگوی یو ده............... (U10) 8 عدد

جعفری ساطوری‌شد...............ه 2 قاشق سوپ‌خوری

ماست............... یک‌دوم پیمانه

روغن زیتون............ 3 قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل سیاه.............. به مقدار لازم

پاپریکای دودی............... مقدار کمی

سیر پوره‌شده............ 1 حبه

آب لیموترش تازه ..............1 قاشق سوپ‌خوری

رنده پوست لیموترش یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری

پیازچه.............. 1 ساقه

زعفران.............. مقدار کمی

 

مواد برای قوس‌قوس سبزی‌جات:

قوس‌قوس............... 1 پیمانه

آب جوش.............. 2 پیمانه

روغن زیتون............... 2 قاشق سوپ‌خوری

کره............ 2 قاشق سوپ‌خوری

نمک، فلفل پرک و پول‌بیبر............... به مقدار لازم

قرص عصاره مرغ.............. 1 عدد

پاپریکا .............یک‌دوم قاشق چای‌خوری

جعفری خردشده.............. 2 قاشق سوپ‌خوری

زیتون (سبز و سیاه) خردشده...............6 عدد

طرز تهیه میگو:

در کاسه‌ای تمام مواد (غیر از میگو) را با هم مخلوط کرده و میگوها را در مواد بخوابانید و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید، سپس از یخچال خارج کرده و میگوها را به سیخ بکشید و روی زغال با حرارت ملایم کباب کنید و به همراه قوس‌قوس سرو نمایید.

طرز تهیه قوس‌قوس سبزی‌جات:

قوس‌قوس را در دو پیمانه آب جوش به مدت یک ساعت خیس کنید، سپس آب‌کشی کنید به طوری که اصلاً آب نداشته باشد.

در تابه‌ای که روی حرارت متوسط قرار داده‌اید روغن و کره را ریخته و سپس قوس‌قوس را اضافه کنید و کمی تفت دهید، نمک، فلفل، پول‌بیبر، عصاره مرغ و پاپریکا را ریخته و سپس جعفری خردشده را بیفزایید و تفت دهید، در آخر زیتون را افزوده و خوب تفت دهید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت برداشته و به همراه میگو سرو نمایید.

برچسب ها: غذای دریاییکبابطرز تهیهروغن زیتونمیگو کبابیکباب مبگوقوس‌قوس تعداد بازديد: 281 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است