طرز تهیه میگو:
در کاسهای تمام مواد (غیر از میگو) را با هم مخلوط کرده و میگوها را در مواد بخوابانید و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید، سپس از یخچال خارج کرده و میگوها را به سیخ بکشید و روی زغال با حرارت ملایم کباب کنید و به همراه قوسقوس سرو نمایید.
طرز تهیه قوسقوس سبزیجات:
قوسقوس را در دو پیمانه آب جوش به مدت یک ساعت خیس کنید، سپس آبکشی کنید به طوری که اصلاً آب نداشته باشد.
در تابهای که روی حرارت متوسط قرار دادهاید روغن و کره را ریخته و سپس قوسقوس را اضافه کنید و کمی تفت دهید، نمک، فلفل، پولبیبر، عصاره مرغ و پاپریکا را ریخته و سپس جعفری خردشده را بیفزایید و تفت دهید، در آخر زیتون را افزوده و خوب تفت دهید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت برداشته و به همراه میگو سرو نمایید.