آشپزباشی
طرز تهیه توپ های ماهی تن:
ابتدا روغن كنسرو ماهی را دور بریزید. بعد كنسرو را در كاسه مناسبی بریزید و با پشت چنگال له كنید. حالا جعفری، پیازچه پیاز وتخم مرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس به قدر كافی آرد بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. اینك هر بار از مواد فراهم كرده، بردارید و توپهای كوچكی در دست درست كنید.
بعد آنها را در سینی بچینید و در یخچال بگذارید تا مایه، خوب خودش را بگیرد. سپس توپها را در روغن سرخ كنید و روی كاغذ هولهای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی خود را پس دهد. اكنون توپهای ماهی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.