Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

توپ‌های ماهی تن

توپ‌های ماهی تن

shooroshirin3

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه توپ های ماهی تن:

ماهی تن یك قوطی

 

جعفری خردكرده 2- 3 قاشق سوپخوری

 

پیازچه ریز خردكرده 1 ساقه

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

آرد به میزان لازم

 

روغن سرخ‌كردنی به میزان لازم

آشپزباشی

 طرز تهیه توپ های ماهی تن:

ابتدا روغن كنسرو ماهی را دور بریزید. بعد كنسرو را در كاسه مناسبی بریزید و با پشت چنگال له كنید. حالا جعفری، پیازچه پیاز وتخم مرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس به قدر كافی آرد بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. اینك هر بار از مواد فراهم كرده، بردارید و توپ‌های كوچكی در دست درست كنید.

بعد آن‌ها را در سینی بچینید و در یخچال بگذارید تا مایه، خوب خودش را بگیرد. سپس توپ‌‌ها را در روغن سرخ كنید و روی كاغذ هوله‌ای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی خود را پس دهد. اكنون توپ‌های ماهی‌ را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیتوپ های ماهیآشپزباشیتن ماهیتوپ‌های ماهی تنآموزش توپ های ماهیآشپزی با تن ماهی تعداد بازديد: 1474 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است