آشپزباشی - سرمه جلیلی
ماهی را تمیز کنید و با هوله آشپزخانه آن را خشک کرده و با نمک و فلفل مزهدار کنید.
حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید، پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس سیر و سبزی معطر را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.
اینک گردو، رب انار و ادویه ماهی را افزوده و مخلوط نمائید و درون شکم ماهی را با این مواد پر کرده و شکم ماهی را بدوزید.
حالا ظرف مناسبی را انتخاب کنید و با روغن آن را چرب کنید.
سپس کف ظرف را با سبزیحات مانند فلفل دلمهای، قارچ، پیاز و هویج حلقهای خرد کرده بپوشانید و ماهی را روی آن قرار دهید و یکسوم پیمانه آب اضافه کنید.
رویش را با فویل بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه ماهی را بپزید، در اواخر پخت فویل را برداشته و اجازه دهید سطح ماهی کمی برشته شود.
یادآوری: میتوانید این ماهی را با سبزیپلو یا چلوی ساده میل نمائید.