آشپزباشی - مریم نویدی زاده
فیله ماهی را به قطعههای دلخواه برش بزنید. آنگاه آن را با نمک، فلفل و سیر مزهدار کنید، رویش را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا تکههای ماهی را ابتدا در آرد سفید، سپس تخممرغ و در نهایت آرد سوخاری بغلتانید.
اینک در تابه مناسبی به میزان کافی روغن بریزید و پس از اینکه روغن داغ شد، تکههای ماهی را در آن سرخ کنید و روی هوله آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
حالا فیلههای ماهی را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سس لیمو سرو کنید.
ماست، سس خردل، شوید، نمک، فلفل، روغن زیتون و آبلیمو را در شیشه مناسبی بریزید و درب شیشه را ببندید و به سرعت تکان دهید تا به خوبی مخلوط شود.