Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

ماهی سوخاری با سس لیمو

ماهی سوخاری  با سس لیمو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 – 6 نفر

فیله ماهی شیر یا تیلاپیا 300 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

سیر له کرده 2 حبه

آرد سفید سه‌چهارم پیمانه

تخم‌مرغ همزده یک عدد

آرد سوخاری یک‌ پیمانه

روغن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس لیمو

ماست چکیده یک پیمانه

سس خردل یک قاشق چایخوری

شوید خرد کرده یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن زیتون یک چهارم پیمانه

آبلیموی تازه یک چهارم پیمانه

آشپزباشی - مریم نویدی زاده

فیله ماهی را به قطعه‌های دلخواه برش بزنید. آن‌گاه آن را با نمک، فلفل و سیر مزه‌دار کنید، رویش را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.

حالا تکه‌های ماهی را ابتدا در آرد سفید، سپس تخم‌مرغ و در نهایت آرد سوخاری بغلتانید.

اینک در تابه مناسبی به میزان کافی روغن بریزید و پس از اینکه روغن داغ شد، تکه‌های ماهی را در آن سرخ کنید و روی هوله آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

حالا فیله‌های ماهی را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سس لیمو سرو کنید.

ماست، سس خردل، شوید، نمک، فلفل، روغن زیتون و آبلیمو را در شیشه مناسبی بریزید و درب شیشه را ببندید و به سرعت تکان دهید تا به خوبی مخلوط شود.

برچسب ها: غذای دریاییغذای مللآشپزباشیمریم نویدی زادهماهی سوخاریروش سوخاری کردن ماهیماهی سوخاری با سس لیموطرز تهیه سس لیمومواد لازم برای تهیه ماهی سوخاری تعداد بازديد: 1015 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است