آشپزباشی - کیان رنجبر :
روشتهیه
کره را در تابهای روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آنگاه سیر را اضافه کنید تا عطر آن درآید. سپس میگوها را بیفزائید و به مدت 2-3 دقیقه تفت دهید و کنار بگذارید. حالا در ظرفی دیگر شیر نارگیل، زنجبیل،، آبلیمو و پودر کاری را با هم ترکیب کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. اینک میگوهای تفت داده شده را به شیر نارگیل بیفزائید و با حرارت کم بگذارید به مدت 4-5 دقیقه بجوشد تا زمانیکه سس غلیظ شود سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. کاری میگو را با گشنیز تازه تزئین کرده و با برنج سرو نمائید.
خواص میگو
میگو گونهای از سختپوستان است که در اکثر آبهای جهان وجود دارد. میگو علیرغم ظاهر نهچندان جذابش، یکی از منابع غنی از آهن است و مصرف آن به افرادی که دچار کم خونی هستند، توصیه میشود. میگو همچنین یکی از خوراکیهای سرشار از امگا ۳ است و به همین دلیل، به کنترل فشار خون نیز کمک میکند. میگو خوشمزه و بسیار لذیذ است و نسبت به سایر غذاهای دریایی کالری کمتری دارد. روشهای متنوعی برای طبخ و پخت میگو وجود دارد اما برای بهرهمندی از حداکثر خواص میگو بهتر است انواع میگو را کباب یا بخارپز کنید.