Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

کاری میگو

کاری میگو

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

کره................ 2 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد کرده.................1 عدد متوسط

سیر له کرده.................4-5 حبه

میگوی درشت..............15-20 عدد

شیر نارگیل...............  1 قوطی

زنجبیل تازه رنده کرده............2 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه...................2 قاشق سوپخوری

پودر کاری..................یک و یک‌دوم قاشق سوپخوری

نمک و فلفل............... به میزان لازم

گشنیز تازه.................. مقداریجهت تزئین

آشپزباشی - کیان رنجبر :

روش‌تهیه

کره را در تابه‌ای روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آن‌گاه سیر را اضافه کنید تا عطر آن درآید. سپس میگوها را  بیفزائید و به مدت 2-3 دقیقه تفت دهید و کنار بگذارید. حالا در ظرفی دیگر شیر نارگیل، زنجبیل،، آبلیمو و پودر کاری را با هم ترکیب کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. اینک میگوهای تفت داده شده را به شیر نارگیل بیفزائید و با حرارت کم بگذارید به مدت 4-5 دقیقه بجوشد تا زمانیکه سس غلیظ شود سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. کاری میگو را با گشنیز تازه تزئین کرده و با برنج سرو نمائید.

خواص  میگو

میگو گونه‌ای از سخت‌پوستان است که در اکثر آب‌های جهان وجود دارد. میگو علی‌رغم ظاهر نه‌چندان جذابش، یکی از منابع غنی از آهن است و مصرف آن به افرادی که دچار کم خونی هستند، توصیه می‌شود. میگو همچنین یکی از خوراکی‌های سرشار از امگا ۳ است و به همین دلیل، به کنترل فشار خون نیز کمک می‌کند. میگو خوشمزه و بسیار لذیذ است و نسبت به سایر غذاهای دریایی کالری کمتری دارد. روش‌های متنوعی برای طبخ و پخت میگو وجود دارد اما برای بهره‌مندی از حداکثر خواص میگو بهتر است انواع میگو را کباب یا بخارپز کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیمیگوطرز تهیهخورش میگوخواص میگوکاری میگوطرز تهیه کاری میگو تعداد بازديد: 762 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است