روشتهیه
در يك تابه كرفس نگيني را با 30 گرم كره خوب تفت دهيد. تخممرغها را در کاسهاي شكسته و نمك، فلفل و زنجبيل رنده شده را به آن اضافه كرده و با چنگال 2 دقيقه هم بزنيد تا خوب مخلوط شود. در تابه ديگر با بقيهي كره، مخلوط تخممرغها را بپزيد تا سفت شود. در تابه سوم، 60 گرم روغن را داغ کرده و پياز را در آن تفت دهيد. بعد از 3 دقيقه سير، قارچ، ميگو، گوجهفرنگي و آب ليمو را اضافه کرده و 10 دقيقه تفت دهيد. در مرحلهي آخر كرفس و كالباس را با هم مخلوط كرده و بگذاريد مواد با هم پخته و جا بيفتند. تخممرغها را در يك ديس مناسب منتقل كرده و مواد را داخل آن طوري قرار دهيد كه قسمتي از تخممرغ روي مواد را بگيرد.