Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

ريزوتو ی ميگو

ريزوتو ی ميگو

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4-6  نفر

كره................. يك و يك دوم قاشق سوپخوري

روغن زيتون................ 1 قاشق سوپخوري

ميگوي پاك كرده .............500 گرم

پياز قرمز ريز خرد كرده............. 1 عدد

سير له كرده...............1 حبه

ريزوتو............    250 گرم

آب مرغ  داغ........... 900 ميلي ليتر

باقلاي پاك كرده.......... 100 گرم

نخود فرنگي............... 100 گرم

خامه.................. 2 قاشق سوپخوري

آبليمو ............2 قاشق سوپخوري

جعفري خرد كرده .............2 قاشق چايخوري

نمك و فلفل.............. به ميزان لازم

 

آشپزبلشی – اعظم گلزار منش :

روش‌تهیه

كره و روغن را درقابلمة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. ميگو‌ را بيفزائيد و تفت دهيد تا صورتي رنگ شود. آن‌گاه ميگو را از قابلمه در‌آوريد و پياز و سير را در آن تفت دهيد. سپس ريزوتو را نيز درون قابلمه بريزيد و در حدود 5 دقيقه، تفت دهيد. حالا آب مرغ را كم كم روي ريزوتو بريزيد و مخلوط كنيد و بگذاريد آب مرغ كشيده شود. اكنون باقلا و نخود فرنگي را به آن بيفزائيد و بپزيد تا نرم شوند. اينك خامه، آبليمو، جعفري، نمك و فلفل را درون اين مخلوط بريزيد و هم بزنيد و آن را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد.

 

یادآوری

ريزوتو (risotto) نوعي برنج ايتاليائيست.

 

خواص  ميگو

وجود امگا ۳ فراوان در میگو سبب شده که  عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی جلوگیری نمایید که در واقع، دریافت روزانه ۳۸۰ میلی‌گرم از این اسیدهای چرب، از بروز اختلال حواس و آلزایمر جلوگیری کرده و با خوردن هفته‌ای ۲ الی ۳ بار میگو، این مقدار اسید چرب به بدن خواهد رسید.

برچسب ها: غذای دریاییريزوتو ی ميگوطرز تهیه ريزوتو ی ميگو تعداد بازديد: 657 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است