آشپزباشی
ابتدا پیاز را با مقداری روغن در ظرف مناسبی روی اجاق حرارت دهید تا طلائی رنگ شود. زردچوبه و ادویه كاری را اضافه كنید. آنگاه گوجهفرنگی را بیفزائید و صبر كنید تا آب آن كاملاً كشیده شود. حالا ماهی را با كمی نمك، زردچوبه، ادویه و 2 حبه سیر بخارپز كنید.
اكنون آن را به پیاز و گوجهفرنگی بیفزائید. همچنین، گشنیز یا شوید و آب را اضافه كنید و پس از جوش آمدن، برنج، لوبیا، روغن و نمك را بیفزائید و صبر نمائید تا آبش كاملاً كشیده شود. سپس برنج را دم بگذارید. در صورت تمایل، میتوانید به حواری ماهی پخته شده، 1 قاشق سوپخوری زیره سیاه هم اضافه كنید.