روش تهیه
ابتدا روغن زیتون را در ماهیتابة بریزید و روی حرارت قرار دهید سیر و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند اینک گوجهفرنگی،مارچوبه، زیتون، نمک، فلفل و فیلهها را با سس گوجهفرنگی آغشته کرده و بیفزائید و با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه آنرا بپزید. تا ماهی پخته شود. سپس تره را روی آن بریزید. این ماهی لذیذ را با برنج و یا نان ترش مصرف کنید.
خواص ماهی قزلآلا
ماهی قزل آلا دارای پروتئین بالا و اسیدهای چرب امگا ۳ میباشد. انواع مختلف ماهی قزل آلا در شمال اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام یافت میشود و در بیشتر نقاط جهان مصرف میشود. ماهی قزل آلا یک گزینه عالی و سالم برای یک وعده غذایی به شمار میرود.