Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

ته چين ماهی

ته چين ماهی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

برنج.................450 گرم

ارد سفيد................به ميزان لازم

ماهي مزه‌دار شده...............500 گرم

پياز نگيني تفت داده‌شده..................1 عدد

سماق..................1 و يك‌دوم قاشق سوپخوري

سبزي‌پلو ريز خرد شده..................350 گرم

سير پوره شده..................2 حبه

زرده تخم‌مرغ.................3 عدد

ماست چكيده...................1 و يك‌چهارم پيمانه

محلول زعفران.....................1 قاشق چايخوري

نمك، فلفل...................به ميزان لازم

روغن مايع و كره.....................سه‌چهارم پيمانه

روش‌تهیه

برنج را با محلول آب‌نمك غليظ (ولرم) خيس كنيد. ماهي را در آرد سفيد غلطانده، سپس تاحدي سرخ كنيد تا طلايي روشن شود. از پوست واستخوان جدا و به قطعات كوچك تقسيم كنيد. با پياز تفت داده شده و سماق مخلوط كنيد. برنج را آب‌كش كنيد. ساير مواد را با بخشي از روغن مايع و كره در غذاساز يا مخلوط‌كن (بلندر) بريزيد تا به صورت يك مايه سبز‌رنگ درآيد سپس برنج آبكش‌شده را با مايه فوق مخلوط كنيد. ظرف مخصوص فر را با سه قاشق سوپخوري روغن چرب و گرم كنيد. نيمي از برنج سبزرنگ را در ظرف بريزيد و سطح روي آن را صاف كنيد و با مخلوط ماهي فوق روي آن را پوشانده، مجدداً با قاشق سطح روي آن را صاف و كمي فشرده كنيد. مابقي روغن و كره را روي سطح ته‌چين بدهيد و با فويل خيس شده روي آن را پوشانده، و در فر گرم شده با 350 درجة فارنهايت طبقه وسط براي مدت زمان يك‌ساعت و 15 دقيقه تا يك‌ساعت و نيم قرار دهيد تا رنگ دلخواه را به دست آوريد. سپس از فر خارج و پس از ده دقيقه فويل را برداشته، و كره داغ شده (به ميزان لازم) را روي سطح ته‌چين داده و آن را به روي ظرف برگردانيد. كوكوي اشپل را مركز ته‌چين قرار داده و با سليقه خود تزيين كنيد.

برچسب ها: غذای دریاییسیرطرز تهیه ته چینماهیته چینته چین ماهیته چین قالبیزعفران تعداد بازديد: 267 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است