روشتهیه
برنج را با محلول آبنمك غليظ (ولرم) خيس كنيد. ماهي را در آرد سفيد غلطانده، سپس تاحدي سرخ كنيد تا طلايي روشن شود. از پوست واستخوان جدا و به قطعات كوچك تقسيم كنيد. با پياز تفت داده شده و سماق مخلوط كنيد. برنج را آبكش كنيد. ساير مواد را با بخشي از روغن مايع و كره در غذاساز يا مخلوطكن (بلندر) بريزيد تا به صورت يك مايه سبزرنگ درآيد سپس برنج آبكششده را با مايه فوق مخلوط كنيد. ظرف مخصوص فر را با سه قاشق سوپخوري روغن چرب و گرم كنيد. نيمي از برنج سبزرنگ را در ظرف بريزيد و سطح روي آن را صاف كنيد و با مخلوط ماهي فوق روي آن را پوشانده، مجدداً با قاشق سطح روي آن را صاف و كمي فشرده كنيد. مابقي روغن و كره را روي سطح تهچين بدهيد و با فويل خيس شده روي آن را پوشانده، و در فر گرم شده با 350 درجة فارنهايت طبقه وسط براي مدت زمان يكساعت و 15 دقيقه تا يكساعت و نيم قرار دهيد تا رنگ دلخواه را به دست آوريد. سپس از فر خارج و پس از ده دقيقه فويل را برداشته، و كره داغ شده (به ميزان لازم) را روي سطح تهچين داده و آن را به روي ظرف برگردانيد. كوكوي اشپل را مركز تهچين قرار داده و با سليقه خود تزيين كنيد.