طرز تهیه :
ماهی را بشویید و تیغ وسط آن را بگیرید. ماهی را با آبلیمو، نمك، فلفل، ادویه و زعفران مزهدار كنید. تخممرغ را بشكنید و هم بزنید. ماهی را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ كنید.
مــواد لازم:
ماهی قزلآلای متوسط .............. 2 عدد
آبلیمو .................. 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل ............... به میزان لازم
ادویه مخصوص ماهی (ادویه كاری) ................ به میزان لازم
زعفران حل شده ............. 1 قاشق
تخم مرغ ........... 1 عدد
آرد سفید گندم ...............50 گرم
پودر سوخاری................. 50 گرم
روغن ........... به میزان لازم
طرز تهیه :
ماهی را بشویید و تیغ وسط آن را بگیرید. ماهی را با آبلیمو، نمك، فلفل، ادویه و زعفران مزهدار كنید. تخممرغ را بشكنید و هم بزنید. ماهی را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ كنید.