آشپزباشی
طرز تهیه ماهی میدم:
تره و شوید را بشوئید و خردكنید. آنگاه تره و شوید را همراه با پیاز داغ و كمی روغن در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سبزی سرخ شود.
سپس لیموعمانی و ادویه را بیفزائید و حرارت را ملایم كنید تا آب سبزی تبخیر شود. اكنون ماهی را خرد كنید و اندكی نمك، آب لیمو و پودر سیر به آن اضافه كنید.
ماهی را به مدت نیم ساعت در یخچال نگه دارید سپس آن را سرخ كنید و به سبزی بیفزائید. حالا برنج خیس كرده را آبكش كنید.
كف قابلمهی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید.
همینكه روغن داغ شد، قدری از برنج را در قابلمه بریزید و اندكی از مخلوط ماهی و سبزی روی برنج بگذارید دوباره روی ماهی را با برنج بپوشانید و به همین ترتیب لایههای ماهی و برنج را تكرار كنید.
كره را با یك دوم پیمانه آب جوش مخلوط كنید و آن را روی برنج بریزید. اینك برنج را روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بكشد بعد آن را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.