آشپزباشی - اعظم گلزار منش :
روشتهیه
ماهی را در تابة مناسبی بگذارید. آنگاه رویش آبلیمو و قدری نمک بریزید و به مدت ده دقیقه بهصورت بخارپز روی حرارت قرار دهید. حالا استخوان و تیغ ماهی را جدا سازید و در ظرف مناسبی بریزید. سپس نانهای تست را در دستگاه غذاساز بریزید تا بهصورت پودر درآید. اینک همراه با مایونز، نمک، فلفل، شوید، جعفری و تخممرغ به ماهی اضافه و مخلوط نمائید. حالا هر بار قدری از مایة فراهم کرده را برداشته، در دست فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید. اکنون کیکهای سمن را در ظرف مناسبی قرار دهید و با سبزیجات فراهم کرده سرو نمائید.
روش تهیه سبزیجات
پیاز، کرفس، ذرت، فلفل دلمهای، روغن زیتون، سس خردل، نمک، فلفل و سرکه را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس روی آن را بپوشانید و به مدت 4 ساعت در یخچال نگه دارید.