Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

ماهی چيپسی

ماهی چيپسی

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

ماهي قزل‌آلا.........................2 عدد

آب‌ليمو..................3ـ2 قاشق سوپخوري

نمك......................به مقدار لازم

كرة آب ‌شده يا مارگارين..................60 گرم

چيپس ‌سيب‌زميني با طعم پياز و جعفري.................1 پاكت

چيپس فلفل قرمز..................1 پاكت

كرانچي فلفلي...................4 پاكت كوچك

جعفري خرد شده....................60 گرم

 

مواد لازم براي سس:

مايونز..................يك‌دوم پيمانه

سير له شده........................1 حبه

پيازچه ريز خرد شده.....................2 شاخه

جعفري (خرد شده).................2 قاشق سوپخوري

سس خردل....................2 قاشق چايخوري

روش‌تهیه

ابتدا ماهي را شسته و در تنظيف بپييچيد. سپس روي ماهي را از دو طرف وردنه كشيده، تنظيف را برداريد. شكم ماهي را باز كرده داخل آن را خالي كنيد. سپس از دو طرف اسكلت ماهي را به راحتي جدا كنيد. ماهي را دو تكه كرده سر و دم آن را جدا كنيد. هر قطعه را به عرض 2 بند انگشت خرد كرده و يك ساعت در آب‌ليمو و نمك بخوابانيد. با دستمال كاغذي آشپزخانه هر قطعه را خشك كنيد. كره را آب كرده، چيپس‌ها و كرانچي را پودر كرده و با جعفري مخلوط كنيد. هر قطعه از ماهي را ابتدا در كره سپس در پودر چيپس بغلطانيد و مواد را روي آن فشار دهيد تا از ماهي جدا نشوند. سپس در فر با حرارت 180 درجة سانتي‌گراد يا 350 درجة فارنهايت به مدت 25 تا 30 دقيقه بپزيد. براي تهيه سس همة مواد را با هم مخلوط كرده و همراه با ماهي چيپسي سرو كنيد.

یادآوری

  با فيله مرغ هم دقيقاً‌ به همين ترتيب مي‌شود فيله مرغ چيپسي درست كرد.

  مارگارين همان كرة گياهي مي‌باشد.

  سس خردل مخلوطي از پودر دانة خردل به همراه ادويه‌ها،‌ سركه و آب است كه به صورت صنعتي در بازار وجود دارد.

برچسب ها: غذای دریاییسیرماهیفینگرفودسس مایونزسس خردلآموزش اشپزی تعداد بازديد: 245 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است