روشتهیه
ابتدا ماهي را شسته و در تنظيف بپييچيد. سپس روي ماهي را از دو طرف وردنه كشيده، تنظيف را برداريد. شكم ماهي را باز كرده داخل آن را خالي كنيد. سپس از دو طرف اسكلت ماهي را به راحتي جدا كنيد. ماهي را دو تكه كرده سر و دم آن را جدا كنيد. هر قطعه را به عرض 2 بند انگشت خرد كرده و يك ساعت در آبليمو و نمك بخوابانيد. با دستمال كاغذي آشپزخانه هر قطعه را خشك كنيد. كره را آب كرده، چيپسها و كرانچي را پودر كرده و با جعفري مخلوط كنيد. هر قطعه از ماهي را ابتدا در كره سپس در پودر چيپس بغلطانيد و مواد را روي آن فشار دهيد تا از ماهي جدا نشوند. سپس در فر با حرارت 180 درجة سانتيگراد يا 350 درجة فارنهايت به مدت 25 تا 30 دقيقه بپزيد. براي تهيه سس همة مواد را با هم مخلوط كرده و همراه با ماهي چيپسي سرو كنيد.
یادآوری
با فيله مرغ هم دقيقاً به همين ترتيب ميشود فيله مرغ چيپسي درست كرد.
مارگارين همان كرة گياهي ميباشد.
سس خردل مخلوطي از پودر دانة خردل به همراه ادويهها، سركه و آب است كه به صورت صنعتي در بازار وجود دارد.