آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :
روشتهیه
خمیر نیمه آماده را در سینی مخصوص پیتزا بگذارید. آنگاه سس را بیفزائید و با قلمو روی سطح خمیر را کاملا به سس آغشته کنید. حالا قدری از پنیر موزارلا را روی سطح خمیر بپاشید. سپس میگو، ماهی تن و کیلکا را رویش قرار دهید و پودر آویشن را بپاشید اینک با فلفل دلمهای آن را بیارائید و از مخلوط پنیر بلوچیز و پنیر موزارلا رویش بپاشید. سپس پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح پنیر برشته و طلایی شود.
یادآوری
پس از آماده شدن پیتزا میتوانید با سس مورد نظر آن را میل کنید.
خواص ماهی کیلکا
ماهی کیلکا یکی از مهمترین انواع ماهیهای اختصاصی دریای مازندران میباشد که در این مقاله خواص این ماهی را بررسی خواهیم کرد. ماهی با داشتن پروتئین با کیفیت بالا، چربیهای سهلالهضم و غنی از ویتامین محلول در چربی و انواع مواد معدنی یکی از جایگاههای بسیار با اهمیت را در میان فرآوردههایی حیوانی مانند گوشت قرمز گوشت طیور، تخممرغ و شیر به خود اختصاص داده است.