Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 11:59

پیتزای دریائی

پیتزای دریائی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

1 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 عدد

خمیر پیتزا............. 150گرم

سس پیتزا............. 2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا............... 150 گرم

میگو تمیز کرده..............  10 عدد

ماهی تن.............. یک‌دوم از یک قوطی

ماهی کیلکا ................ 4-5 عدد

پودر آویشن................ یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده .................به میزان لازم

پنیر بلوچیز..................50 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :

روش‌تهیه

خمیر نیمه آماده را در سینی مخصوص پیتزا بگذارید. آن‌گاه سس را بیفزائید و با قلمو روی سطح خمیر را کاملا به سس آغشته کنید. حالا قدری از پنیر موزارلا را روی سطح خمیر بپاشید. سپس میگو، ماهی تن و کیلکا را رویش قرار دهید و پودر آویشن را بپاشید اینک با فلفل دلمه‌ای آن را بیارائید و از مخلوط پنیر بلوچیز و پنیر موزارلا رویش بپاشید. سپس پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح پنیر برشته و طلایی شود.

 

یادآوری

پس از آماده شدن پیتزا می‌توانید با سس مورد نظر آن را میل کنید.

 

خواص  ماهی کیلکا

ماهی کیلکا یکی از مهم‌ترین انواع ماهی‌های اختصاصی دریای مازندران می‌باشد که در این مقاله خواص این ماهی را بررسی خواهیم کرد. ماهی با داشتن پروتئین با کیفیت بالا، چربی‌های سهل‌الهضم و غنی از ویتامین محلول در چربی و انواع مواد معدنی یکی از جایگاه‌های بسیار با اهمیت را در میان فرآورده‌هایی حیوانی مانند گوشت قرمز گوشت طیور، تخم‌مرغ و شیر به خود اختصاص داده است.

 

برچسب ها: پیتزامیگوپنیر موزارلاماهی کیلکاپیتزا دریاییطرز تهیه پیتزا دریایی تعداد بازديد: 521 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است