روشتهیه
سيبزمينيها را شسته، داخل قالبها بريزيد تا بپزد. سپس پوست آنها را بگيريد و با رندة ريز رنده كيند. زردة تخممرغ، نمك، فلفل و جوز را بيفزائيد و با سيبزمينيها خوب مخلوط كنيد. ظرف دايره شكلي انتخاب كنيد، داخل كيسه با سر ماسورة مدل ستاره به قطر يك و نيم سانتيمتر بريزيد و دور تا دور ظرف را با سيبزميني ستاره بزنيد. 30 گرم كره را آب كنيد و روي سيبزمينيها بريزيد. به مدت 20 دقيقه در فر 200 درجه سيبزمينيها را قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود. سپس با قاشق داخل ظرف را با مايه ميگو پر كنيد و روي آن پنير پارمزان بپاشيد.
طرز تهية ماية پر كردني ميگو:
كره را روي حرارت قرار دهيد تا ذوب شود. پياز خرد شده را با كره تفت دهيد تا نرم شود. سپس سه چهارم پيمانه آبگوشت را بيفزائيد و اجازه دهيد تا پياز در آن بجوشد و آب آن غليظ شود. ميگو را اضافه كرده و اجازه دهيد ميگو پخته و مايه غليظ شود. سپس زعفران، خامه و آبليمو را مخلوط كنيد و داخل ماية ميگو بريزيد. نمك و فلفل بزنيد. در آخر گوجهفرنگيها را پوست كنده، تخم آنها را بگيريد و همراه جعفري داخل ماية ميگو بريزيد.