روشتهیه
ابتدا قسمت سر ميگو را از بدن جدا كرده و پولكهاي ضخيم آن را هم برداريد، دم ميگو به همان صورت باقي بماند، سپس به وسيلهي كارد شكاف كمعمقي را در پشت ميگو ايجاد كرده و رودهي آن را خارج كنيد. پس از شستن، قسمت برش داده شده را كمي عميقتر كنيد(تا نزديك به دم) بعد در صافي قرار دهيد. زنجبيل و سير پوره شده را با آب ليموترش، نمك و روغن آفتابگردان مخلوط كرده و ميگوها را براي چند دقيقه در اين مايه بخوابانيد، سپس محلول زعفران و فلفل سفيد پودر شده را به خامه اضافه كرده، هم زده و اين مخلوط را به مايهي مرينت اضافه كنيد و همه را با هم مخلوط نماييد و براي سه تا چهار ساعت در يخچال بگذاريد(با در بسته). سيني فر را با فويل پوشانده و روي فويل را هم چرب كنيد سپس ميگوها را از مايهي مرينت خارج نموده و روي فويل قرار دهيد و سيني را در فر از پيش گرم شده با حرارت 190 تا 205 درجهي سانتيگراد (375 تا 400 درجهي فارنهايت)، براي 5 تا 10دقيقه بگذاريد. سيني را از فر خارج نموده و با كرهي آب شده روي ميگوها را پوشانده و مجدداً سيني را به فر برگردانده و براي 5 تا 7 دقيقهي ديگر طبخ را ادامه دهيد. ميگوهاي كباب شده را در ظرف مورد نظر قرار داده و با چاشني ذيل سرو نماييد.
نكته: در صورت تمايل ميتوانيد ميگوها را روي آتش ذغال به صورت سنتي كباب كنيد.
روشتهیه چاتني نعناع: نعناع، گشنيز، پياز، زنجبيل و فلفل سبز تند خرد شده را با هم در بلندر يا غذاساز بريزيد و مقداري از ماست را هم به آن اضافه كرده، دستگاه را روشن كنيد تا به صورت پوره درآيد، در كاسهاي ماست را با همزن دستی زده و ساير مواد را به آن اضافه كرده و با پورهي فوق مخلوط کنید و با ميگوي كباب شده سرو نماييد.
نکته: چاتنیها در واقع نوعی چاشتی رایج در آشپزی کشورهای جنوب آسیا و ترکیبی از انواع ادویهها و سبزیجات میباشند. چاتنی انواع مختلفی داشته و به روشهای متنوعی تهیه میشود.