آشپزباشی
ماهی شكم پر سرخكرده | طرز تهیه ماهی شکم پر | ماهی سرخ شده
ابتدا پولكهای ماهی را بگیرید و شكم آن را تا قسمت دم شكاف دهید. آبششها را بیرون بیاورید و محتویات شكم ماهی را خالی كنید. سپس ماهی را خوب بشوئید و روی آن نمك بپاشید. آنگاه به مدت 2 ساعت آن را در یخچال نگه دارید. در تابهای گشنیز و شنبلیله را همراه با روغن، روی حرارت ملایم تفت دهید.
بعد پیاز داغ و سیرداغ را به آن بیفزائید و كمی تفت دهید. فلفل سبز را نیز خرد كنید و همراه با قدری نمك و زردچوبه، به مواد درون تابه اضافه كنید. حالا رب گوجهفرنگی یا رب انار به آن بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید. در كاسه دیگری آرد، فلفل قرمز و قدری زردچوبه را با هم مخلوط كنید و ماهی را در آن بغلتانید تا همه قسمتهایش به آرد آغشته شود.
اینك شكم ماهی را با مخلوط سبزی پر كنید و دو طرف آن را در روغن سرخ نمائید. حالا گوجهفرنگیها را به شكل حلقههای متوسط ببرید و آنها را نیز در روغن سرخ كنید. اكنون ماهی را در دیس مناسبی بگذارید و اطراف آن را با گوجهفرنگی سرخكرده و حلقههای لیموترش، تزئین كنید.