Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

ماهی شکم‌پر

ماهی شکم‌پر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

ماهی سنگ سر یا حلوا  1 عدد متوسط

پودر تخم گشنیز به میزان لازم

نمک  به میزان لازم

لیموترش  1 عدد

سیر له کرده  1 حبه

روغن  به میزان لازم

پیاز سرخ کرده   2 قاشق سوپخوری

گردوی  خرد کرده    5 عدد

ادویه کاری  به میزان لازم

عصاره تمبرهندی   150 گرم

سبزی معطر خرد کرده ( گشنیز و شنبلیله)  30 گرم

زعفران دمکرده به میزان لازم

کره آبکرده به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

داخل شکم ماهی را با پودر تخم گشنیز، نمک و آب لیموترش مزه‌دار کنید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا بوی زهم ماهی از بین برود و ماهی مزه دار شود.

آن‌گاه سیر را در مقداری روغن تفت دهید و پیاز را به آن اضافه کنید. سپس گردو و ادویه کاری را نیز به مواد اضافه نمائید و تفت دهید .

اینک عصاره تمبرهندی  و سبزی را به مایه اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن از روی شعله بردارید.

اکنون داخل شکم ماهی را از مایه فراهم کرده پر کنید و شکم آن را بدوزید تا مایه هنگام پخت بیرون نریزید.

حالا ماهی را در ظرف نسوز چربکرده  قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه ماهی پخت آن را از فر خارج کنید و رویش را با زعفران و کره آغشته کنید و دوباره به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید تا سطحش طلایی و برشته شود.

برچسب ها: غذای دریاییغذای سنتیآشپزباشیماهی شکم پرغذای جنوبیماهی شکم پر جنوبمواد لازم برای تهیه ماهی شکم پرطرز تهیه ماهی شکم پر جنوب تعداد بازديد: 1295 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است