روشتهیه
ماهی شیر را فیله کرده و سر آن را جدا کنید و فقط قسمت دم آن را بگذارید و فیله ماهی را به اندازه دو بند انگشت برش بزنید به صورتی که تکههای آن از هم جدا نشوند تا بتوانید یک نیم هلال به وجود بیاورید، سپس فیله دوم را به همان صورت درآورید و دو تکه را به هم بچسبانید، کمی نمک، روغن و آب لیمو با برس روی فیله ماهی بکشید تا مزهدار شود، سپس فیله را روی صفحه سیلیکونی به صورت تاج درآورید و در پایان به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید. سس را هم مطابق تصویر وسط حلقه ماهی بریزید.
طرز تهیه سس:
روغن، گشنیز، پیاز و جعفری را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود، سپس خردل را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید.