آشپزباشی - مریم عکاف
مایه خمیر و شکر را مخلوط کنید.
آنگاه به شیر ولرم بیفزائید و در جای مناسبی بگذارید تا فعال شود.
حالا در ظرف مناسبی تخممرغ را به همراه نمک و فلفل 5 دقیقه بزنید.
سپس آرد و مایه خمیر را اضافه کنید و مخلوط نمائید، به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.
اینک کره را کمکم اضافه کنید و با همزن برقی بزنید سپس قالبهای دونات را چرب کنید.
حالا نیمی از قالبها را مواد بریزید و ساوارین را به مدت 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید تا رویشان طلائی شود.
اکنون پنیر خامهای و جعفری را مخلوط کنید و در قیف مخصوص بریزید.
هنگامی که نانها سرد شد، میان آنها شکوفهای از پنیر بزنید و یک عدد میگو رویش قرار دهید.