Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 17:21

کوکوی ماهی تایلندی

کوکوی ماهی تایلندی

shooroshirin

0 0

متوسط

4 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

کوکوهای کوچک در تایلند به عنوان غذای خیابانی بسیار محبوب هستند و غذای حاضری کاملی را تشکیل می‌دهند. حتی می‌شود آنها را به عنوان پیش غذا سرو کرد.

 

مواد لازم برای 4 نفر

فیله ماهی بدون پوست....................250 گرم

سس ماهی تایلندی..............1 قاشق سوپخوری

خمیر کاری قرمز تایلندی ................2 قاشق چایخوری

آب‌لیمو............1 قاشق سوپخوری

سیر له کرده..............1 حبه

برگ خشک شده لیمو............2 عدد

سفیده تخم‌مرغ.............1 عدد

گشنیز تازه خرد کرده...................2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل................به میزان لازم

روغن جامد نباتیبرای تفت................. به میزان لازم

برگ‌های سبز سالادییا انواع کاهو برای سرو

 

مواد لازم برای سس بادام زمینی

فلفل قرمز چیلی کوچک..................1 عدد

سویا سس رقیق................1 قاشق سوپخوری

آبلیمو...........1 قاشق سوپخوری

شکر قهوه‌ای.............1 قاشق سوپخوری

کره بادام زمینی...........3 قاشق سوپخوری

شیر نارگیل............... 4 قاشق سوپخوری

 

جدول ارزش غذایی

کالری205

کربوهیدرات 7 گرم

چربی 12  گرم

پروتئین  17  گرم

قند  6 گرم

چربی اشباع شده 2 گرم

روش‌تهیه

فیله ماهی را همراه سس ماهی، خمیر کاری قرمز، آب‌لیمو، سیر، برگ‌های لیمو و سفیدة تخم‌مرغ داخل ظرفی ریخته و مواد را ورز دهید تا خمیری نرم و صاف به دست آید. گشنیز تازه را اضافه کنید و خمیر را دوباره ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند. مخلوط ماهی را به 8-10 قسمت تقسیم کنید و به صورت گلوله‌هایی یک اندازه در بیاورید. با کف دست، گلوله‌ها را پهن کنید تا گرد و مسطح شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.

برای تهیه سس بادام زمینی، فلفل‌های قرمز را دو نیم کرده، دانه آنها را بگیرید و ریز خرد کنید. آنها را همراه بقیه مواد سس، داخل یک قابلمه کوچک بریزید و مخلوط کنید. چاشنی آن را اندازه کنید. هر دو طرف کوکوهای ماهی را در یک ماهیتابه به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. روغن آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه گرفته و آنها را داغ روی بستری از برگ‌های سالادی گذاشته به همراه سس بادام زمینی سرو نمایید.ش

برچسب ها: کوکوکوکو ماهیغذای تایلندی تعداد بازديد: 427 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است