روشتهیه
فیله ماهی را همراه سس ماهی، خمیر کاری قرمز، آبلیمو، سیر، برگهای لیمو و سفیدة تخممرغ داخل ظرفی ریخته و مواد را ورز دهید تا خمیری نرم و صاف به دست آید. گشنیز تازه را اضافه کنید و خمیر را دوباره ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند. مخلوط ماهی را به 8-10 قسمت تقسیم کنید و به صورت گلولههایی یک اندازه در بیاورید. با کف دست، گلولهها را پهن کنید تا گرد و مسطح شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.
برای تهیه سس بادام زمینی، فلفلهای قرمز را دو نیم کرده، دانه آنها را بگیرید و ریز خرد کنید. آنها را همراه بقیه مواد سس، داخل یک قابلمه کوچک بریزید و مخلوط کنید. چاشنی آن را اندازه کنید. هر دو طرف کوکوهای ماهی را در یک ماهیتابه به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. روغن آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه گرفته و آنها را داغ روی بستری از برگهای سالادی گذاشته به همراه سس بادام زمینی سرو نمایید.ش