آشپزباشی - معصومه عيوضی:
روشتهیه
سوياي درشت را 10 دقيقه خيس كنيد.پياز را خلال كنيد در روغن تفت دهيد. بعد سويا را بيفزائيد تا قدري تفت بخورد. حالا پس از افزودن نمك، زردچوبه و ادويه، مغز باقلاي درسته را هم اضافه كنيد. حالا مقداري آب بريزيد و بعد از جوش آمدن، حرارت را ملايم كنيد و پس از 10 دقيقه، شويد را بيفزائيد. كمي كه جا افتاد، در آخر پنير را كه تكه تكه كردهايد - اضافه نمائيد. بعد از پنج دقيقه غذا آماده است. اين خورش را، ميتوانيد همراه با پلو ميل كنيد.
یادآوری
ادويه مخصوص شامل مخلوطي از پودر زنجفيل، پودر دارچين، پودر تخم گشنيز، رازيانه، پودر هل سبز، پودر ميخك، پودر فلفل قرمز و سياه ميباشد.