روشتهیه
آلو را بشوييد و از 2 ساعت قبل خيس كنيد. اسفناج را بعد از تميز كردن درشت خرد كنيد و آن را آغشته به روغن كنيد سپس داخل ظرف گودي بريزيد و ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقيقه با قدرت حداكثر 100 درصد در دستگاه بگذاريد سپس مرغ خرد شده را به همراه نمك، فلفل، ادويه، پيازداغ و يكدوم از آب به اسفناج اضافه كنيد و ظرف را با درپوش به مدت 15 تا 12 دقيقه با قدرت 100 درصد حداكثر در دستگاه بگذاريد سپس آلو را همراه آب به خورش اضافه كنيد و مجدداً ظرف را به مدت 15 تا 20 دقيقه با قدرت 80 درصد متوسط بالا در مايكروويو قرار دهيد تا خورش جا بيافتد. 5 دقيقه به اتمام زمان پخت خورش را هم زده در آن را برداريد. شكر، آبليمو و زعفران را به آن اضافه كنيد.