روشتهیه
مغز ران مرغ(مرغ درسته) و فیله ها را نمک بزنید و 1 ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شوند. در تابه ای کمی روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. مغز گردو را افزوده و با پیاز تفت دهید. ادویه و رب انار را بیفزایید و مواد را با هم تفت دهید. 3 پیمانه آب بیفزایید و حرارت را ملایم کنید تا مایه بجوشد و به روغن بیفتد. در این مرحله مغز رانهای مرغ (مرغ درسته) و کوفته ریزهها را جداگانه در بقیه ی روغن سرخ کنید و به خورش اضافه کنید و بگذاريد تا خوب بپزند. به طور جداگانه هویج ها را پوست بکنید و ریز خلال کنید و روی حرارت ملایم با مقداری روغن سرخ کنید، تا نرم شوند. و آنها را به مايهي فسنجان اضافه كنيد. ميتوانيد مقداري از هويجها را براي تزيين نگهداريد. در انتها فیلهها را به همراه محلول زعفران سرخ کنید و کنار بگذارید حالا شکر و نمک و محلول زعفران خورش را بریزید و پس از چند جوش فسنجان آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو بکشید و فیله ها را هم به عنوان دورچين در کنار خورش قرار دهید.