Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

خورش تره کردی

خورش تره کردی

shooroshirin

0 0

آسان

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

موادلازم

روغن مایع به میزان لازم
پیاز ریز خرد کرده ۱ عدد متوسط
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
لوبیای سفید خیس‌کرده ۱ پیمانه
تره خرد کرده ۱ کیلو گرم
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل  به میزان لازم
پودر لیمو به میزان لازم
سیب‌زمینی خلالی خرد کرده ۱ عدد متوسط

آشپزباشی - کیان رنجبر:

روش‌تهیه

قدری روغن در تابة ‌مناسبی بریزید و پیاز را تفت دهید، حالا گوشت را اضافه کرده و آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس لوبیای سفید را بیفزائید و یک تا یک و نیم پیمانه آب به خورش اضافه کرده و اجازه دهید تا خورش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. اینک تره خرد کرده را در تابة دیگری تفت دهید.
پس از اینکه گوشت و لوبیا پخت، تره‌ را بیفزائید. بعد از چند دقیقه رب گوجه‌فرنگی را به همراه نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه کنید. در‌ اواخر پخت، پودر لیمو را به اندازه دلخواه اضافه کنید و بعد از حدود ۱۰ - ۱۵ دقیقه خورش آماده است. در انتها خورش را با سیب‌زمینی تزیین کنید و سرو نمائید.

برچسب ها: خورش ترهخورشتخورش تره کردیطرز تهیه خورش تره کردی تعداد بازديد: 1423 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است