آشپزباشی - کیان رنجبر:
روشتهیه
قدری روغن در تابة مناسبی بریزید و پیاز را تفت دهید، حالا گوشت را اضافه کرده و آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس لوبیای سفید را بیفزائید و یک تا یک و نیم پیمانه آب به خورش اضافه کرده و اجازه دهید تا خورش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. اینک تره خرد کرده را در تابة دیگری تفت دهید.
پس از اینکه گوشت و لوبیا پخت، تره را بیفزائید. بعد از چند دقیقه رب گوجهفرنگی را به همراه نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه کنید. در اواخر پخت، پودر لیمو را به اندازه دلخواه اضافه کنید و بعد از حدود ۱۰ - ۱۵ دقیقه خورش آماده است. در انتها خورش را با سیبزمینی تزیین کنید و سرو نمائید.