Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

خورش سیب و آلبالو

خورش سیب و آلبالو

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو:

روغن 50 گرم

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

گوشت خردكرده 350 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

زردچوبه             یك‌دوم قاشق چایخوری

 

سیب سبز 3 عدد

 

آلبالو هسته‌گرفته 400 گرم

 

شكر 5/1 پیمانه

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش سیب و آلو:

ابتدا در ظرف مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، پیازداغ و گوشت را در آن تفت دهید. آن‌گاه زردچوبه را اضافه كنید و پس از 1 دقیقه، آب را بیفزائید و صبر كنید تا گوشت بپزد.

در این فاصله، پوست سیب را بگیرید، به قطعات درشت خرد كنید و در قدری روغن تفت دهید. آلبالو و شكر را نیز روی حرارت چند دقیقه بجوشانید تا شكر، آب شود.

حالا مخلوط سیب، آلبالو و نمك را به گوشت اضافه كنید و مواد را به آرامی مخلوط نمائید و 15 دقیقه‌ دیگر روی حرارت بپزید تا خورش جا بیفتد. مزه‌ این خورش، باید ملس باشد.

 

برچسب ها: انواع خورشآموزش خورشآشپزی با گوشتطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیخورش سیبخورش سیب و آلبالوخورش آلبالو تعداد بازديد: 1355 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است