آشپزباشی
طرز تهیه خورش سیب و آلو:
ابتدا در ظرف مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، پیازداغ و گوشت را در آن تفت دهید. آنگاه زردچوبه را اضافه كنید و پس از 1 دقیقه، آب را بیفزائید و صبر كنید تا گوشت بپزد.
در این فاصله، پوست سیب را بگیرید، به قطعات درشت خرد كنید و در قدری روغن تفت دهید. آلبالو و شكر را نیز روی حرارت چند دقیقه بجوشانید تا شكر، آب شود.
حالا مخلوط سیب، آلبالو و نمك را به گوشت اضافه كنید و مواد را به آرامی مخلوط نمائید و 15 دقیقه دیگر روی حرارت بپزید تا خورش جا بیفتد. مزه این خورش، باید ملس باشد.