آشپزباشی
طرز تهیه خورش ماست:
ابتدا سینه مرغ، پیاز، نمك، فلفل و دو پیمانه آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید؛ بهطوری كه بعد از پختن مقدار كمی آب داشته باشد.
آنگاه زعفران و خلال پرتقال یا نارنج را بیفزائید و به مدت 2 دقیقه آن را بپزید. سپس مرغ را از قابلمه بیرون بیاورید و ماست را به مواد اضافه نمائید و قبل از جوش آمدن شعله را خاموش كنید و مرغ را به قابلمه برگردانید.
نكته حساس، این است كه وقتی ماست را به خورش میافزائید، نباید بجوشد اكنون خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با زرشك تفتداده تزئین كنید.