آشپزباشی - مرضيه فولادی:
روش تهیه :
ابتدا لپه را در آب بخيسانيد و كنار بگذاريد. بعد قابلمه مناسبي روي حرارت قرار دهيد؛ 50 گرم از روغن يا كره را در داخل قابلمه بريزيد و پياز را تفت دهيد تا كمي طلائي رنگ شود. حالا گوشت را بيفزائيد و تفت دهيد. در اين هنگام نمك، فلفل، زردچوبه، ساقه دارچين، آب گوجهفرنگي و آب را بيفزائيد و روي حرارت بگذاريد تا گوشت نيمپز شود. ليموعماني و لپه را نيز اضافه كنيد. در اين مرحله ساقه دارچين را بيرون بياوريد. حالا كرفس را در روغن تفت دهيد و به خورش بيفزائيد. پس از پانزده دقيقه آبغوره يا آب نارنج را هم به ميزاني كه ترشي خورش مناسب باشد، در خورش بريزيد. زماني كه خورش جا افتاد، زعفران حلكرده و پودر ليموعماني را به آن بيفزائيد. اينك خورش آماده را در ظرف مناسبي بكشيد و با پلوي زعفراني ميل نمائيد.