روشتهیه
گوشت را با پیاز مخلوط کرده و نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و کوفتهریزه درست کنید، سپس در ماهیتابه بچینید و همراه با کمی روغن و آب بپزید تا آب بیندازد و آب آن تمام شده و کمی سرخ شود. نعناع و جعفری را ریز خرد کرده و سرخ کنید. پیازداغ را با کمی زردچوبه مخلوط کنید و رب را هم در آن تفت دهید، سپس نعناع، جعفری، کوفتهریزهها و آب گوشت یا استاک بره را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و خورشت را به مدت نیم ساعت بپزید، غوره را افزوده و خورشت را جا بیندازید و با پلو سرو نمایید.
نکته: مقدار جعفری 300 گرم و نعناع 200 گرم میباشد. در صورت در دسترس نبودن غوره میتوانید از غورهغوره (مخلوط غوره و آبغوره) استفاده کنید.