اشپزباشی - اعظم گلزارمنش:
روش تهیه
ابتدا در قابلمهي مناسبي نيمي از روغن را بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پياز را در آن تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. گوشت را بيفزائيد و حدود 5 دقيقه با پياز تفت دهيد. در انتها زردچوبه را افزوده و به ميزان لازم آب اضافه نمائيد تا گوشت بپزد. سپس نمك و فلفل را بيفزائيد. اينك چغاله بادام را با نيمي ديگر از روغن تفت دهيد و به گوشت اضافه نمائيد. نعنا و جعفري را در روغن سرخ كنيد و به خورش بيفزائيد و صبر كنيد خورش كاملاً جا بيفتد. در صورت نياز ميتوانيد به اين خورش آبغوره اضافه كنيد.