آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روش تهیه
در ظــرف منــاسبی فیلۀ مرغ،هویج،ساقه،کرفس،شیر نارگیل،پرک نارگیل و بی بی اسفناج را مخلوط کنید.
اینک سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و سرو نمائید.
مواد لازم برای 4 نفر
فیلۀ مرغ پخته و خرد کرده 400 گرم
هویج خلالی خرد کرده و نیم پز کرده 2 عدد متوسط
ساقه جوان کرفس 100 گرم
شیر نارگیل یک دوم پیمانه
پرک نارگیل یک پیمانه
بی بی اسفناج 100 گرم
آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روش تهیه
در ظــرف منــاسبی فیلۀ مرغ،هویج،ساقه،کرفس،شیر نارگیل،پرک نارگیل و بی بی اسفناج را مخلوط کنید.
اینک سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و سرو نمائید.