آشپزباشی - مرضيه مرشدي:
روشتهیه
بلغور را بشوئيد و يك شب در آب داغ بخيسانيد. آنگاه بلغور را در صافي بريزيد و به كاسهي مناسبي منتقل كنيد. سپس روغن زيتون، سركهي بالزاميك، نمك و فلفل را به آن بيفزائيد و خوب مخلوط كنيد. حالا خيار، فلفل دلمهاي، زيتون، ميگو، پنير، ريحان و پوست ليمو را در سالادخوري بريزيد و بلغور را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.
خواص جو
جو از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است و داراي خواص دارويي زير ميباشد؛ جوشاندهي حاصل از مخلوط دانههاي جو همراه با جوي دو سر و گندم ماده غذائي بسيار مقوي در درمان ضعف عمومي بدن است. كلسترول خون را كاهش ميدهد. خاصيت ملين دارد. بيسكويت جو بهترين دارو براي درمان يبوست است و حتي نفخ و شكم درد را از بين ميبرد كه بهتر است همراه با آب ميل شود.