Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

سالاد تن با فلفل و برنج

سالاد تن با فلفل و برنج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

برنج پخته شده و داغ.................۲ فنجان

ذرت................100گرم

نخودفرنگی..............100گرم

کنسرو ماهی................۲ قوطی

گوجه‌فرنگی پخته.............. 1 قوطی (۳۵ گرم)

فلفل تند، خرد کرده............... به مقدار لازم

پیازچه، خرد کرده..................۸ عدد

فلفل دلمه‌ای سبز خرد کرده..................۱ عدد کوچک

فلفل دلمه‌ای قرمز  خرد کرده..............۱ عدد کوچک

زیره ساییده شده...................۲ قاشق چایخوری

سیر له شده ..........۲ حبه

روغن زیتون............ ۳ قاشق سوپخوری

آب لیموترش.............۲ قاشق سوپخوری

نمک ............یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل................یک‌چهارم قاشق چایخوری

روش‌تهیه

برنج پخته را در یک کاسه بزرگ بریزید. ذرت، تن، گوجه‌فرنگی، فلفل تند، پیازچه، فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز، زیره و سیر را به آن اضافه کنید. روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را در یک فنجان ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. سس را روی مخلوط برنج بریزید و آرام زیر و رو کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

در هر پرس: ۳۸۵ کالری (۱۲۰ کالری از چربیها)، ۱۳ گرم چربی (۲ گرم چربی اشباع شده)، ۳۰ میلی‌گرم کلسترول، ۹۲۶ میلی‌گرم سدیم، ۴۱ گرم کربوهیدرات (بدون فیبر خوراکی)، ۲۳ گرم پروتئین

 

نکته

برای یک سالاد خوشمزه، برنج مانده از شب پیش را با کنسرو تن و سبزیجات مخلوط کنید. در دستور سالاد به گوجه‌فرنگی کبابی اشاره شده که طعم دودی و لذیذی دارد. اگر پیدا نکردید از هر نوع گوجه‌فرنگی خرد شده که خواستید استفاده کنید. می‌توانید سالاد را یک روز قبل آماده و در یخچال بگذارید. آن را سرد و با اضافه کردن مقداری روغن زیتون و لیموترش سرو کنید.

 

یادآوری

به جای برنج از ۲ فنجان پاستا یا بلغور پخته می‌توانید استفاده کنید.

برچسب ها: سالادسالاد تن ماهیطرز تهیه سالاد تن ماهیسالاد تن با فلفل و برنج تعداد بازديد: 529 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است