Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:01

سالاد بلغور و آووکادو

سالاد بلغور و آووکادو

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد کرده 1 عدد

 

زنجفیل رنده کرده 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له کرده 1 حبه

 

ذرت پخته 50 گرم

 

پیازچه خرد کرده 1 دسته

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

 

ریحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

بلغور پخته 1 پیمانه

 

آووکادوی خرد کرده 1 عدد

 

گوجه فرنگی مینیاتوری، دو نیم کرده 1 پیمانه

 

پنیر فتای خرد کرده 1 پیمانه

 

گشنیز و ریحان خرد کرده (اضافی) به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس زنجفیل و سیر را افزوده و 30 ثانیه تفت دهید. حالا ذرت و پیازچه را نیز اضافه کنید و تفت دهید.

اکنون آبلیمو، سبزیجات معطر، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید. آن‌گاه بلغور، آووکادو، گوجه‌فرنگی و نیمی از پنیر فتا را بیفزائید و مخلوط نمائید.

حالا سالاد را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بریزید و با باقیمانده پنیر فتا و سبزیجات معطر (اضافی) بیارائید.  

 

برچسب ها: سالادسالاد بلغور و آووکادوسالاد آووکادوسالاد بلغورآموزش انواع سالاد تعداد بازديد: 1635 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است