تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پیاز را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس زنجفیل و سیر را افزوده و 30 ثانیه تفت دهید. حالا ذرت و پیازچه را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
اکنون آبلیمو، سبزیجات معطر، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید. آنگاه بلغور، آووکادو، گوجهفرنگی و نیمی از پنیر فتا را بیفزائید و مخلوط نمائید.
حالا سالاد را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بریزید و با باقیمانده پنیر فتا و سبزیجات معطر (اضافی) بیارائید.