آشپزباشی – ایران کوهستانی
ابتدا سس را به این ترتیب فراهم كنید. سیر، روغن زیتون و آبلیمو را درون شیشه بریزید، در شیشه را محكم ببندید و خوب تكان دهید. آنگاه نان پیتا را به تكههای 2/5 سانتیمتری خرد كنید.
حالا قدری روغن در تابه بریزید و روی اجاق داغ كنید و نان را چند نوبت در آن تفت دهید تا برشته و ترد شود. سپس آنها را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
اكنون سهچهارم از نان را در كاسه مناسب سالاد بریزید، سس و باقیمانده مواد را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و با باقیمانده نان، سالاد را بیارائید و میل كنید.
یادآوری: تمام مواد سالاد را پس از خرد كردن در ظرف مناسبی بریزید.