Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

سالاد نودل و ماهی

سالاد نودل و ماهی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

نودل برنجی 200 گرم

 

فیله ماهی سالمون خرد كرده 400 گرم

 

ساقه كرفس خلالی خرد كرده 2 عدد

 

خیار خلالی خرد كرده  3 عدد

 

مغز پسته برشته كرده یك‌دوم پیمانه  (75 گرم)

 

نعنا خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

ریحان خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو تازه 4 قاشق سوپخوری

 

سس فلفل تند 1 قاشق چایخوری

 

روغن كنجد 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 1 حبه

آشپزباشی – مرضیه مرشدی

 

ابتدا نودل را در قابلمه مناسبی با آب چند دقیقه بپزید تا كمی نرم شود  اما له نشود سپس آن را آبكش كنید. حالا فیله ماهی را بخارپز كنید. اینك در كاسه مناسبی، نودل، كرفس، خیار، ماهی، مغز پسته و سبزی‌ها را مخلوط كنید.

اكنون آبلیمو، سس فلفل‌تند، روغن كنجد و سیر را مخلوط كنید و روی سالاد بریزید. حالا سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.

یادآوری 1: اگر نودل برنجی در دسترس نبود می‌توانید از نوع دیگر نودل استفاده نمائید.

یادآوری 2: می‌توانید از مقداری ژامبون نیز برای تزئین استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالادآشپزی با ماهیسالاد ماهیطرز تهیه سالادسالاد نودلسالاد با ماهی تعداد بازديد: 1297 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است