آشپزباشی – مرضیه مرشدی
ابتدا نودل را در قابلمه مناسبی با آب چند دقیقه بپزید تا كمی نرم شود اما له نشود سپس آن را آبكش كنید. حالا فیله ماهی را بخارپز كنید. اینك در كاسه مناسبی، نودل، كرفس، خیار، ماهی، مغز پسته و سبزیها را مخلوط كنید.
اكنون آبلیمو، سس فلفلتند، روغن كنجد و سیر را مخلوط كنید و روی سالاد بریزید. حالا سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.
یادآوری 1: اگر نودل برنجی در دسترس نبود میتوانید از نوع دیگر نودل استفاده نمائید.
یادآوری 2: میتوانید از مقداری ژامبون نیز برای تزئین استفاده كنید.