آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
در ظرف مناسبی بیبی اسفناج را بریزید. آنگاه برشهای سیب را به آبلیمو تازه آغشته کنید و رویش قرار دهید.
حالا فیلههای مرغ گریل کرده و بیکن را بیفزائید و با روغن زیتون، برشهای لیموی تازه و نمک سالاد را سرو نمائید.
مواد لازم برای 4-6 نفر
بیبی اسفناج 50 گرم
سیب (خرد کرده) 1-2 عدد
آبلیمو تازه یکچهارم پیمانه
فیله مرغ گریل کرده 150 گرم
بیکن خرد کرده 2 ورق
روغن زیتون یکچهارم پیمانه
لیموی تازه 2 عدد
نمک به میزان لازم
آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
در ظرف مناسبی بیبی اسفناج را بریزید. آنگاه برشهای سیب را به آبلیمو تازه آغشته کنید و رویش قرار دهید.
حالا فیلههای مرغ گریل کرده و بیکن را بیفزائید و با روغن زیتون، برشهای لیموی تازه و نمک سالاد را سرو نمائید.