آشپزباشی - کیان رنجبر
زیتون، گشنیز، پیاز، گوجه گیلاسی، سیر و پنیر فتا را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید آنگاه رویش تخم آفتابگردان بپاشید و از سس فراهم کرده روی سالاد بریزید.
روش تهیه سس: تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید.
مواد لازم برای 4-6 نفر
زیتون بدون هسته 300 گرم
برگ گشنیز چند شاخه
پیاز خلالی 100 گرم
گوجه گیلاسی 150 گرم
سیر له کرده 2 حبه
پنیر فتاحبهای خرد کرده 100 گرم
مغز تخم آفتابگردان 100 گرم
مواد لازم برای تهیه سس:
آبلیموی تازه از 2 لیمو
سس تمبر هندی 100 گرم
تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
پاپریکای دودی یکدوم قاشق چایخوری
روغن زیتون 50 گرم
آشپزباشی - کیان رنجبر
زیتون، گشنیز، پیاز، گوجه گیلاسی، سیر و پنیر فتا را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید آنگاه رویش تخم آفتابگردان بپاشید و از سس فراهم کرده روی سالاد بریزید.
روش تهیه سس: تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید.