آشپزباشی- ژینوس نوروزی
با توجه به دستور پخت نوشتهشده بر روی بستهی پاستا، آن را در ظرف بزرگی حاوی آب جوش بریزید و بپزید.
سپس، آب اضافی آن را خالی كنید و كنار بگذارید؛ طوری كه گرم باقی بماند.
حالا، در تابهی بزرگی، روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید.
حالا سیر و دانهی صنوبر را بیفزائید و به مدت 1 تا 2 دقیقه با حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید و تفت دهید.
اكنون، تابه را از روی اجاق بردارید، ژامبون و جعفری را هم درون تابه بریزید و مخلوط كنید.
اینك این مخلوط را به پاستا بیفزائید و همهی مواد را خوب با یكدیگر هم بزنید.
بهتر است تا سالاد گرم است، آن را سر سفره ببرید.