آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
گل كلمها را به شكل غنچههای ریز خرد كنید. آنگاه در ظرف مناسبی گلكلم، دانه انار، نمك، گلپر و سس مایونز را مخلوط كنید و برای پذیرائی، در ظرف سالاد خوری بریزید و قدری گلپر رویش بپاشید.
گل كلم 500 گرم
انار دانهكرده 2 عدد درشت
نمك به میزان لازم
گلپربه میزان لازم
سس مایونز 1 تا 1/5 پیمانه
آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
گل كلمها را به شكل غنچههای ریز خرد كنید. آنگاه در ظرف مناسبی گلكلم، دانه انار، نمك، گلپر و سس مایونز را مخلوط كنید و برای پذیرائی، در ظرف سالاد خوری بریزید و قدری گلپر رویش بپاشید.